Site icon

Video Overvågning med landsdækkende tilkalde service 24/7/365

Firmaprofil for Video Analyse A/S

Selskabet ledes af direktør Henning Sand Sørensen, og salgsdirektør og EU salg Michael Rasmussen.

VIDEO ANALYSE A/S er en 100% danskejet value added distributør af NDAA/ONVIF godkendt Video Analyse software og videokameraer. Vi har også adgangskontrol og f.eks. våbendetektion. Som distributør kan Video Analyse A/S også sende autoriserede specialister ud til installation, support og service for forhandlernettet der pt. tæller 2.500 forhandlere i Nordeuropa. Video Analyse A/S er en fusion af 3 selskaber indenfor videoovervågning, adgangskontrol og elektrikerforretning der også har opsat berøringsfølsome hegn i 15 år.

Koncernen bestræber sig på at være Europas førende distributør indenfor vort område indenfor 3 år også til alle landes offentlige sektor. Vort logo symbolisere et skjold for sikkerheden og et øje for AI videoovervågning. Tillige har vi bedst sikkerhed med GDPR, NDAA, TAA, ONVIF og den kommende NIS2 godkendelser samt mange ISO certificeringer i vor drift er garant for, at sikkerheden er helt i orden.

Hver enkelt komponent er registreret og vi sørger for alt fra firmware opdateringer til udskiftninger af hardware og kameraer løbende. Bæredygtighed er nøgleordet, idet vi har aktive certificerede CSR politikker, Antislaveri certificering, Antikorruptionserklæring og vi opfylder flere EU protokoller for bæredygtighed.

Dertil kommer at alt kan leases fra 99 kr. eller købes i kontrakter i drift med garanti og service i op til 96 måneder af gangen.

Landsdækkende installation, support og salgssupport med mere end 3.400 M2 lokaler inkl. lager og mødelokaler vore forhandlere kan bruge frit med f.eks. frokost og kaffe/the ordning.

VIDEO A/S er datterselskabet for Software Udvikling A/S. Vi er noteret som selskabskoncern i Danmark under Erhvervsstyrelsen. Selskabsformen er A/S.

Vi driver virksomhed i driftsselskabet med følgende firmanavne og binavne for VIDEOANALYSE A/S:

Holding selskabet er organiseret med navnet Software Udvikling A/S indenfor sikkerhedsvirksomheder fordelt på disse aktiviteter:

Vores virksomhed bygger på din tilfredshed med de bedste certificeringer

Vi forhandler og producerer videoovervågningssystemer og driver disse på vort websted www.videoanalyse.dk under navnet VideoAnalyse A/S. Vi eksporterer til forskellige lande men har det meste af omsætningen i Norden, Tyskland og Baltikum.

Vi leverer videoanalyse software og udstyr fremstillet af mange af af os og af branchens mest kendte mærker. Vore indtægter kommer fra forhandlere og statslige institutioner.

Vi er tilsammen 91 ansatte med elektrikere udviklere, supportere i Ukraine, Danmark og Indien. Al landsdækkende service og installation sker via vor elektriker gruppe, der kan installere adgangskontrol, server hosting center løsninger, strømtavler, og trække fiber og netværksinstallationer i hele bygninger samt dække arealer med Wifi6 og 5G.

Med NDDA, TAA, Tüv, Wifi6, 5G, ISO 27001 og 27016 certificering kan man sikre pålydelige og oppetidsgaranti på 99,999%.

Vore NDAA godkendte produkter indenfor videoovervågning og berøringsfri adgangskontrol

Vi er leverandør af de mest anerkendte brands undtagen produkter fra Kina, fordi vi kun har leverandører der går op i FN’s 17 verdens mål, bæredygtighed og der vil moderne slaveri til livs. Dertil kommer at mange kinessiske produkter såsom Huawei, HIKvision, Dahua og ZTE m.fl. som der enten er lovgivning eller anbefaling imod. Producenterne er endvidere belagt med forbud og embargo.

Vi distribuerer derfor kun verdens førende produkter fra Irisity og AgentVi (Sverige), Vuwall (Tyskland), Briefcam (Israel/USA), Eagle Eye Security (USA), Hanwha tidl. Samsung (Sydkorea), Sony (Japan), Bosch (Tyskland), Canon (Japan), Cisco (USA), Teledyne (USA), Genetec (Canada), Milestone (Japansk) og ACTI (Taiwan).

For alle produkter gælder det at der er fuld døgnsupport i 4 tidszoner med op til 10 års garanti.

Videoanalyse A/S er en grøn virksomhed der er certificeret indenfor en række områder

Læs mere under nyheder, vor FN verdensmål politik herunder moderne slaveri erklæringen og om hvorfor vi kun handler med med 6 lande, der har NDAA godkendte kameraer.

Vi leverer alle Kameratyper til overvågningsbrug, forskning og f.eks. butikstyveri fra USA, Japan & Korea indenfor:

Vi leverer alle Kameratyper til overvågningsbrug fra USA/Japan primært indenfor termokameraer, POE, Wifi/G5/IP baserede og multifunktionskameraer med 180 eller 360 graders vidvinkel, POE kameraer, Termiske kameraer, Molekylemålere, Stand alone 5G IP kameraer, 8K, 12, 24, 42M FishEye kameraer samt AutoFollow kameraer der følger den der optages.

Oplev vores META/AI Database der med 500.000 objekter, adfærd og følelsler m.v. kan detektere kundetilfredshed, butikstyve, vrede, irritation, mobning, verbal vold, visuel vold, trusler, røg, ild, brand, rygning, trafiktææling, ulykker, sygdom, anfald, efterladte genstande f.eks. tasker, pakker, biler m.v. Video A/S gør det nemmere automatisk.

Oplev MetaBi AI/ML basen

Med 500.000 objekter, adfærd og følelser, ex: Tilfredshed, butikstyve, røg, ild, rygning, mobning, vold, trafiktælling, ulykker og efterladte objekter. Video A/S gør det hele smartere og nemmere.

Installation og Service

Vi er distributør for forhandlere til hosting, netværk- og overvågnings-centre. Vi har de fleste faciliteter på markedet som totalleverandør med 14 aut. elektrikere og netværks-intallatører.

Konsulenter og
Undervisning

Video er vejen hvis man skal formidle et budskab. Vi er distributør for forhandlere til staten, ministerier, kommuner, skoler, universiteter og virksomheder med bl.a. Autofollow.

Video Analyse A/S leverer også langtrækkende overvågning op til 125 KM med aircondition eller varme. Benyttes bl.a. med termokameraer, ultra langtrækkende linser, 100% aktiv meta radar integration, zoom laser IR diode med autofokus (der gør at du ser klart i op til 25 km i komplet mørke), bl.a. med Pelco D/P protokoller, drone kameraer med gyro stabilisering for køretøjs- og skibsovervågning m.v. Vi leverer teleskopmaster og solceller eller dieselgenerator på trailer og 10 -30 meter mast.

Vi gør det smartere og nemmere.

Exit mobile version