Video Overvågning 24/7/365 med landsdækkende tilkalde service

Firmaprofil for Video Analyse A/S

VIDEO A/S er datterselskabet for Software Udvikling A/S. Vi er noteret som selskabskoncern i Danmark under Erhvervsstyrelsen. Selskabsformen er A/S.

Vi driver virksomhed i driftsselskabet med følgende firmanavne og binavne:

 • Video A/S
 • Videoanalyse A/S
 • Ansigtsgenkendelse A/S
 • Womp VIDEO & Datanetværk A/S
 • Kameraovervågningssoftware A/S

Holding selskabet er organiseret i Holding indenfor sikkerhedsvirksomheder fordelt på disse aktiviteter:

 • Datanetværk A/S
 • ICARE DANMARK A/S
 • Videoovervågning A/S
 • Server Hosting Center A/S
 • Overvågningssoftware A/S
koebenhavn-odense-aarhus-1024x224-1
Landsdækkende installation, support og salgssupport med mere end 2.500 M2 lokale inkl. fælles mødelokaler vore forhandlere kan bruge frit med f.eks. frokost og kaffe/the ordning.

Vores virksomhed bygger på din tilfredshed

Vi forhandler og producerer videoovervågningssystemer og driver disse på vort websted www.videoanalyse.dk under navnet Video Analyse A/S. Vi eksporterer til forskellige lande men har det meste af omsætningen i Norden, Tyskland og Baltikum.

Vi leverer videoanalyse software og udstyr fremstillet af mange af af os og af branchens mest kendte mærker. Vore indtægter kommer fra forhandlere og statslige institutioner.

Video A/S ledes af Christian Jensen og Michael Rasmussen og har ialt 8 ansatte. Derudover har vi 7 programmører fra Ukraine der arbejder i Kiev til dagligt. Al service er en outsourcet aftale til en partner der har 14 mand til installationer landsdækkende, da en del installtioner involverer fiber og netværksinstallationer.

Vore produkter indenfor videoovervågning og berøringsfri adgangskontrol

Vi er leverandør af de mest anerkendte brands undtagen produkter fra Kina. En del produkter er belagt med handelsforbud såsom Huawei, HIKvision, Dahua og ZTE m.fl. som der enten er lovgivning eller anbefaling imod. Producenterne er endvidere belagt med forbud og embargo.

Vi taler naturligvis om verdens førende produkter fra Hanwha/Samsung, Sony, Bosch, Panasonic, Canon, Cisco, Teledyne, Genetec, Milestone og ACTI. For alle produkter gælder det at der er fuld support med op til 10 års garanti. Vi har kontrolleret at vore produkter IKKE indeholder dele eller software fra Kina. Læs mere under nyheder, vor FN-politik herunder moderne slaveri erklæringen og om hvorfor vi handler med 4 lande.

Mød ledelsen

Alle kan snakke med ledelsen. Ring eller skriv til os.

Christian Jensen

Direktør & Partner med speciale i
perimetersikring og tv-overvågning

Jeg hedder Christian Jensen og har 20 års erfaring med sikringsbranchen. Jeg er udlært i 1992 fra Kemp & Lauritzen. Efter at have fungeret som elektriker nogle år, faldt min kærlighed for sikringsanlæg. Jeg er leverandør af Tyverialarmer, adgangskontrol og specielt tv-overvågning med analyse til sygehuse, ambulancer, brand, røg, trafik, ulykker, vold og mobning m.v. I 2001 gennemførte jeg brandmandsuddannelsen og “holdleder brand”, samt en del instruktør uddannelser herunder frigørelse og røgdykker uddannelsen.

I årene efter har jeg sideløbende med at være selvstændig installatør af sikringsanlæg også undervist i Beredskabsstyrelserne. Bl.a. på Hærens Basis uddannelse (HBU) for brand, redning og miljø. Hvor jeg har undervist +5000 hjemmeværns-folk. Hos Novo Nordisk A/S var jeg en af de 2 der var godkendte undervisere for.

Yderligere har jeg været udsendt i 2002 til Afghanistan med det danske mobilhospital, og 2005 til Banda Ache efter tsunamien der.
I 2011 blev jeg head-huntet til at koordinere indsatser for ca, 150 medarbejdere i Københavns Kommune.

I VideoAnalyse A/S er jeg ved at gennemgå certificeringer i Milestone og Genetec:

+ Milestone Certified Design Engineer (MCDE)
+ Milestone Certified Integration Technician (MCIT)
+ Milestone Certified Integration Engineer (MCIE)
+ Genetec Basis Teknik
+ Genetec Speciel Teknik
+ Genetec System Design
+ Genetec operatør kurser

Alt sammen for at kunne vejlede jer forhandlere endnu bedre i valg og design af system, samt afhjælpe opståede problemer.

Ring gerne for mere information,
eller skriv til Email: CJ@videoanalyse.dk

Michael Rasmussen

President og Meta AI/ML Ekspert i Videoovervågning til bl.a. staten og forsvaret

Jeg hedder Michael Rasmussen og har 25 års omfattende erfaring med opbygning af sikre IT drift- og server systemer for nogle af Danmarks største virksomheder, forsvaret, politiet, kommuner og regionerne. Jeg har også været/er leverandør til ca. 20% af Forbes TOP 500 listen af verdens største virksomheder.

Med eget server hosting center siden 1992, og som tidligere Microsoft Partner og ekspert i udrulning af IT sikkerhed kan jeg fungere som Sikkerheds- eller IT Chef til leje eller konsulent.

Indenfor Videoanalyse og Videoovervågning er jeg dedikeret til bl.a. egen udvikling og integration med vort Server Hosting Center og branchens øvrige partnere.

Vi udvikler især løsninger indenfor AI/ML til brug i videoovervågning generelt for alarmer f.eks. skrig, vold, drilleri, rygealarm, mobning, tyverier samt kundetilfredshed.

Jeg er Business Angel og Venture Capital leverandør bl.a. som medstifter af VIDEO A/S, Innovation Support A/S, Rekrutteringsfirmaet.dk, Agil Udvikling A/S, DTPartner ITT A/S og Michael.dk.

Se www.videoanalyse.dk for mere om videostreaming, videoovervågning og videoanalyse-software

Ring gerne for mere information eller skriv til Email: mr@videoanalyse.dk

Vi leverer alle Kameratyper til overvågningsbrug, forskning og f.eks. butikstyveri fra USA, Japan & Korea indenfor:

 • Videokameraer med mange forskellige typer af linser
 • Wifi/IP-baserede videokameraer til videoovervågning og live videostreaming
 • G5 signal videodistribution
 • Multifunktionskameraer med 180 eller 360 graders vidvinkel til videoovervågning
 • Stand-alone 5G IP kameraer
 • FishEye kameraer samt AutoFollow kameraer. (Opløsning 4MPixels-128MPixels)
 • POE kameraer til kontorer og RJ45 miljøer
 • Bodycams til politi, vagt samt Docucam Hjelmkamera m.v.
 • Military Grade Kameraer til montering i 5G ambulance, politi, brand, militær, fly droner m.v.
 • Molekylemålere til Life Science, Alkohol, Stoffer, tællere til forskning m.v.
 • Mikroskop videooptagere for statistik, forskning, abnormale reaktioner, antalsstatistikker, farve og bevægelsesudvikling i procent m.v. med målinger via transportbånd
 • Termokameraer til måling af isolering, varmeflader, flammer, forsvundne personer
 • Dronekameraer med forskellige typer af linser til f.eks. forsvundne personer, firmapræsentationer, opmåling med lidarer eller jordforbundne ID markører
 • OEM & Industrikameraer
 • ATEX eksplosionssikrede rustfri stålkameraer til skibe, fly, militær & parkeringskældre m.v. overholder EXII 2GD Exdll CTR6 and ExtD A21 T80C, med Zone 1 + Zone 2 i Gruppe IIA, Gruppe IIB, og Gruppe IIC gases. Vi har dugfri også Atex sikrede rustfri varmekasser til kameraer der holder 8-18 grader hele året med alle certificeringer. Leveres m/u sensor vinduesvisker.
 • VMS systemer op til 12.500 samtidige kameraer

Vi leverer alle Kameratyper til overvågningsbrug fra USA/Japan primært indenfor termokameraer, POE, Wifi/G5/IP baserede og multifunktionskameraer med 180 eller 360 graders vidvinkel, POE kameraer, Termiske kameraer, Molekylemålere, Stand alone 5G IP kameraer, 8K, 12, 24, 42M FishEye kameraer samt AutoFollow kameraer der følger den der optages.

Oplev MetaBi AI/ML basen

Med 500.000 objekter, adfærd og følelser, ex: Tilfredshed, butikstyve, røg, ild, rygning, mobning, vold, trafiktælling, ulykker og efterladte objekter. Video A/S gør det hele smartere og nemmere.

Installation og Service

Vi er distributør for forhandlere til hosting, netværk- og overvågnings-centre. Vi har de fleste faciliteter på markedet som totalleverandør med 14 aut. elektrikere og netværks-intallatører.

Konsulenter og
Undervisning

Video er vejen hvis man skal formidle et budskab. Vi er distributør for forhandlere til staten, ministerier, kommuner, skoler, universiteter og virksomheder med bl.a. Autofollow.

360 grader 4-90M kameraer til missions-kritiske løsninger og filmproducenter m.v.

 • Vi har færdige løsninger men laver gerne innovation sammen. Vi leverer den digitale transformation og innovation som dine kunder har brug for med innovative best-of-breed løsninger. Vi har flest faciliteter. Det er noget der tæller.
 • Vi udvider dine muligher. Vi kan udvikle din eksisterende løsning og opfinde en ny. Vil du bruge video er VIDEO A/S løsningen.
 • Vi sælger sammen med dig. Sammen med vore forhandlere skaber vi ekspertise i forretningsudvikling og kan sammen med dig vælge den succes dine kunder fortjener
 • Vi guider dig på vej til mere værdi. Udnyt vores videon og økosystem og giv mere værdi og tilfredshed til dine kunder.

Video A/S leverer også langtrækkende overvågning med aircondition eller varme. Benyttes bl.a. med termokameraer, ultra langtrækkende linser, 100% aktiv meta radar integration, zoom laser IR diode med autofokus (der gør at du ser klart i op til 25 km i komplet mørke), bl.a. med Pelco D/P protokoler, gyro stabilisering for køretøjs- og skibsovervågning m.v. Kan leveres med dieselgenerator på trailer og 10 -30 meter mast. Frostsikret til minus 60 grader. Køler selv i sommerperioder og leveres med indtil 10 års garanti til forhandlere af VIDEO A/S. Vi gør det smartere og nemmere.