Site icon

Nyhed: Bosch MIC IP fusion 9000i 9mm kamera en 360-graders perimetervisning på 30 sekunder ved rotation

termokamera

Dette nye kamera kan være med til at maksimere situationsbevidstheden i perimetersikkerhedsapplikationer. Bosch har introduceret MIC IP fusion 9000i 9mm-kameraet, der tilbyder en bred termisk visning for at øge sikkerhedsniveauet i perimeterdetekteringsapplikationer. Udstyret med et 9 mm objektiv udvider det nye kamera den nuværende MIC IP fusion 9000i line-up af AI-drevne sikkerhedsløsninger.

MIC IP fusion 9000i 9mm kameraet er specielt designet til kort rækkevidde perimeter sikkerhed på kritiske steder, og leverer fuld 360-graders dækning på 30 sekunder. At få en fuld cirkelvisning sænker hurtigt sikkerhedsomkostningerne pr. Kvadratmeter, hvilket resulterer i kundebesparelser. Kameraet er beskyttet af fuldt metalhus og tilbyder det samme niveau af levetid og pålidelighed som eksisterende 19 mm og 50 mm objektivmodeller.

360-graders dækning på 30 sekunder

Det nye 9 mm objektiv giver et udvidet termisk billede (70° x 52°). Som følge heraf kræver et enkelt kamera kun seks præpositioner for at give 360-graders dækning på 30 sekunder. Ligesom andre MIC IP fusion 9000i-modeller kombinerer 9 mm-kameraet et termisk kamera med et 1080p stjernelys optisk kamera i et enkelt hus. Af hensyn til sikkerheden uanset lysforhold kan kameraet blande objektdetekteringsdata fra både termiske og optiske videostrømme via metadatafusionsteknologi.

Kombinationen af indbygget Intelligent Video Analytics og metadatafusionsteknologier giver operatørerne en øget generel bevidsthed om deres miljø, uanset hvilken videostream de ser. Metadatafusion udløser automatisk advarsler for at hjælpe operatører med at fokusere på ting, der har brug for opmærksomhed, selvom de ikke nødvendigvis er synlige i videostrømmen, der ses på grund af dårlig belysning, røg eller fuldstændigt mørke.

For eksempel, mens en person går i en tunnel, finder der en alvorlig hændelse sted, der får tunnelen til hurtigt at blive fyldt med røg. På grund af dårlig synlighed kan det optiske kamera ikke længere registrere mennesker. Det termiske billedsprog vil dog fortsat skelne mellem dem, og metadataoverlejringen er synlig på det optiske billede. En alarm udløses, og operatøren modtager besked om begivenheden fra begge billedstrømme og kan straks skifte til det termiske billede ved at klikke på metadataene. Når operatøren ser videodataene relateret til begivenheden, kan han bestemme den næste rigtige handling, der skal tages.

Udvidelse af objektivporteføljen

Operatører kan nu vælge den optimale MIC IP fusion 9000i-model til deres applikationer. Objektivet med længere rækkevidde (50 mm) giver detektering og tidlig advarsel om langtrækkende detektion og tidlig advarsel for grænser, forsendelseskanaler eller landingsbaner i lufthavne, mens 19 mm-objektivet er bygget til applikationer i mellemlang rækkevidde. Den nye 9 mm-version understøtter nu applikationer med kort rækkevidde, hvor der skal gives et fuldt cirkeloverblik inden for få sekunder.

Ydeevne i ekstreme miljøer

MIC IP fusion 9000i 9mm kameraet har et solidt metalhus med overlegen metallurgi og finish for at give enestående beskyttelse mod korrosion. Kameraet er bygget til langsigtet ydeevne i ekstreme miljøer og kan modstå kraftig vind, regn og sne samt 100 procent fugtighed og ekstreme temperaturer fra -40 ° til 65 ° C (-40 ° til 149 ° F). Brugen af metalindfletningsgear giver større modstandsdygtighed over for stød og vibrationer og længere levetid sammenlignet med kameraer med plastgear og gummibælter. I tilfælde af stød eller ekstern kraft såsom vindstød af stormstyrke er kameraet afhængigt af positionskodere for at genoptage den nøjagtige forprogrammerede position uden behov for operatørinterferens.

Samlet set fuldender MIC IP fusion 9000i 9mm-kameraet den højtydende linje af smarte perimeterbeskyttelseskameraer med en kort rækkevidde. Ved at vælge MIC-kameraer kan operatører beskytte deres aktiver dag og nat med overordentlig hurtig 360-graders billeddannelse. Uanset vejr, temperatur, vibrationer eller stød leverer det nye MIC IP fusion 9000i 9mm kamera situationsbestemt intelligens for at hjælpe operatører med at håndtere hændelser, der kræver en hurtig og præcis reaktion.

Kontakt os for mere information
Fotokredit: Bosch

Exit mobile version