Site icon

Milestone XProtect VMS Management Server Failover

VIDEO A/S introducerer Milestones VMS Failover software der er en udvidelse der kan sikre mere oppetid og give ro i sindet med hensyn til driftsikkerhed. Vore Milestone løsninger kan udvides efter behov med mange programtyper f.eks. Idemia adgangskontrol eller f.eks. Briefcam Rapportværktøj der kan filtrerer personer, biler og hændelser fra selve videoerne.

Med introduktionen som et tilføjelsesprodukt i Milestone 2022 R1 vil brugerne være i stand til at holde deres systemer i gang uden afbrydelser, hvilket resulterer i større ro i sindet.

I den seneste produktopdatering af Milestone Systems XProtect 2022 R1-videostyringssoftware introducerer Milestone flere nye funktioner og et par forbedrede funktioner.

Disse omfatter Management Server Failover-løsningen; enkeltlogon i XProtect; og et nyt udvalg af valgmuligheder, der spænder fra multi-live streaming, adaptiv streaming og direkte streaming. Med denne seneste produktopdatering fortsætter Milestone Systems med at hæve barren for mere effektiv videoteknologi software og imødekomme markedets stigende efterspørgsel efter omfattende, best-in-class, nøglefærdige videoteknologi løsninger.

XProtect Management Server Failover der giver Milestone VMS fordele helt sikkert

XProtect Management Server Failover-løsningen er en komplet løsning, der beskytter Management Server (og SQL-serveren, når den er installeret på den samme fysiske server) mod hardware-, software- og menneskelige fejlserver fejl.

Det sikrer, at operatørerne til enhver tid kan logge ind på systemet og få adgang til live og afspille video samt systemets konfiguration. Dens effektive design og enkle konfiguration giver brugerne mulighed for at skifte til en pålidelig backup Management Server problemfrit og automatisk, når den primære fejler. Det giver synkron filreplikering i realtid, automatisk programfallover og automatisk fallback efter en serverfejl, alt sammen i én løsning.

Milestone XProtect Management Server Failover er tilgængelig som et tilføjelsesprodukt til XProtect Expert og XProtect Corporate version 2022 R1 eller nyere.

Enkelt login i XProtect VMS

Med den nye version af Milestone XProtect 2022 R1 kan brugerne nu vælge deres foretrukne Identity and Access Management (IAM) og bruge deres virksomheds-legitimations-oplysninger til at logge på XProtect med enkeltlogon.

Enkeltlogon forenkler administration af brugernavn og adgangskode for både brugere og administratorer ved hjælp af OIDC-protokollen (Open ID Connect). Brugere behøver ikke længere at holde styr på forskellige sæt legitimationsoplysninger, og administratorer kan hurtigt tildele og opgive loginrettigheder baseret på brugere, der er autoriseret i IAM-systemet.

Dette resulterer i mindre manuelt arbejde, stærkere godkendelse og en jævnere brugeroplevelse. SSO-support er tilgængelig for Smart- og Management-klienter i alle XProtect-produkter, version 2022 R1 eller nyere.

Værdiforøgelse for VMS: XProtect Xpress+ og XProtect Professional+

XProtect 2022 R1 opgraderer visning og streaming og reducerer serverbelastningen. Med XProtect Smart Client multi-live streaming kan brugerne optimere deres visningsydelse i henhold til tilgængelig båndbredde og visningslayout.

Operatører kan også definere og bruge flere streams fra det samme kamera til live visningsformål. Dette er ideelt til implementeringer med fjerntliggende visningsstationer med forskellige båndbredde- og opløsningskrav.

Med XProtect adaptiv streaming kan brugerne automatisk modtage streams med lavere opløsning, når højere opløsning er unødvendig. Resultatet er en reduceret belastning på mobilserveren og en mere problemfri oplevelse. Endelig kan brugerne med direkte streaming streame live video direkte til deres VMS: XProtect Mobile og XProtect Web Client.

Denne VMS funktion eliminerer den ressourcetunge videokodning i Mobile Server, hvilket resulterer i en bedre visningsoplevelse for mobil- og webklient-brugere.

Om Milestone VMS Systems

Milestone Systems er en førende leverandør af VMS. Det er open platform video management software; teknologi, der hjælper verden med at se, hvordan man sikrer sikkerhed, beskytter aktiver og øger virksomhedens effektivitet.

Milestone VMS muliggør et åbent platformsfællesskab, der driver samarbejde og innovation inden for udvikling og brug af netværksvideo-teknologi med pålidelige og skalerbare løsninger, der er bevist på mere end 500.000 kundewebsteder over hele verden.

Milestone blev grundlagt i 1998 og er i dag en selvstændig virksomhed i Canon-koncernen på lige fod med f.eks. Axis videokamera producenten.

Ring gerne 77 77 77 70 for mere information.

VMS XProtect Management Server Failover (forklaret)

Hvis en enkeltstående computer, der kører Management Server-tjenesten, og en SQL Server har en hardwarefejl, påvirker det ikke optagelser eller optage serveren. Disse hardwarefejl kan dog resultere i nedetid for operatører og administratorer, der ikke allerede er logget ind på klienterne.

XProtect Management Server Failover giver høj tilgængelighed og it-katastrofeberedskab til administrationsserveren. Takket være den synkrone datareplikation mellem computerne i failover-klyngen er der intet datatab i tilfælde af hardwarefejl.

XProtect Management Server Failover er konfigureret mellem to computere, der repræsenteres som noder.

For at få failoveren til at fungere skal følgende systemkomponenter køre på hver node:

Hvis administrationsserveren bliver utilgængelig på en node, overtager den anden node opgaverne med at køre systemkomponenterne. De eksterne servere opretter forbindelse til den node, der kører systemkomponenterne.

SQL-databaseindholdet replikeres i realtid på en sikker måde mellem computerne.

XProtect Management Server Failover kan hjælpe dig med at afbøde systemets nedetid. Der er en række grunde til, at du gerne vil bruge en klynge:

Kilde: Milestone
Fotokredit: Milestone

Exit mobile version