Site icon

Irisity & MOBOTIX tager videoanalyse til et nyt niveau med højtydende kameraer og AI

mobitix

Irisity AB i Sverige, har udviklet en embedded version af IRIS, som vil blive integreret i den nyeste generation af MOBOTIX-kameraer via den åbne MOBOTIX 7-platform, hvilket muliggør state-of-the-art videoanalyse direkte i de intelligente kamerasystemer. Dette er en trend vi ser hos andre leverandører og vil formentligt udgøre fremtiden for videokameraproducenter.

Den kraftfulde kombination af deep learning-baserede analyser fra Irisity og højtydende kameraer fra MOBOTIX tilbydes nu til kunder globalt.

Disse intelligente kameraer beskytter autonomt aktiver og mennesker mod uønskede aktiviteter såsom indtrængen, tyveri, vandalisering, vold og faldende personer.

IRIS analyserer pixelmønstre direkte i kameraet og alarmerer med høj præcision ned til femten pixels. Da ingen andre data end ægte alarmer forlader kameraet, er denne løsning den optimale til datasikkerhed, personlig integritet og overholdelse af lovgivningen.

Mobotix og Irisity er 2 virksomheder der ikke alene snakker om AI, men gør noget ved det

AI-analyser er også tilgængelige som cloud- eller serverbaserede funktioner, hvilket gør det anvendeligt for de mange MOBOTIX-kameraer, der blev installeret før den nye 7-serie kamerageneration.

Det betyder, at alle MOBOTIX-kunder over hele verden kan drage fordel af den forbedrede sikkerhed, der leveres af AI-baseret analyse. “Vores mission om at gå ‘Beyond Human Vision’ er kernen i en filosofi, der anerkender, at videoovervågning er en del af et bredere potentiale med MOBOTIX som en grundlæggende platform for innovative løsninger.

Derfor er vi glade for at kunne annoncere denne nye kraftfulde kombination af avanceret analyse og vores kraftfulde MOBOTIX 7-kameraer”,

Det nye omfattende potentiale i nye analysemuligheder vil blive adresseret i fællesskab mellem Irisity og MOBOTIX til eksisterende og nye MOBOTIX- og Irisity-kunder inden for flere branchesegmenter globalt. 

“MOBOTIX har et ægte globalt fodaftryk med kameraer af høj kvalitet og et stærkt netværk af økosystemer. Deres kameraplatform drevet af en AI-accelerator FPGA-chip er perfekt til vores indlejrede løsninger.

siger Thomas Lausten, CEO for MOBOTIX.

Vi ser frem til at markedsføre dette kraftfulde kombinerede produkt sammen med MOBOTIX”, siger Marcus Bäcklund, CEO i Irisity. MOBOTIX er en banebrydende global virksomhed, der udvikler innovative videoovervågningsløsninger baseret på den tyske måde at konstruere på med præcision og høj kvalitet.

MOBOTIX 7-kameraer arbejder intelligent med indlejrede AI-kapaciteter og står for den bedste cybersikkerhed, hvilket bekræftes over hele verden af certifikater fra anerkendte institutter. Det er ikke tilfældigt, at MOBOTIX-påstanden “Beyond Human Vision” ligner irisitetsmottoet “Security Beyond Human Intelligence.”

Begge virksomheder står for de banebrydende løsninger til at fremme mennesker,” er Lausten og Bäcklund enige om. “Dette vil styrke vores samarbejde, som vi vil fortsætte med at intensivere.”

VIDEO ANALYSE A/S er en 100% danskejet value added distributør af Video Analyse software. Som distributør kan Video Analyse A/S dog også sende autoriserede specialister ud til installation, support og service for forhandlernettet der pt. tæller 2.500 forhandlere i Nordeuropa. Video Analyse A/S er en fusion af 3 selskaber indenfor videoovervågning og adgangskontrol, som netop er de 2 forretningsområder. Koncernen bestræber sig på at være Europas førende distributør indenfor videoanalyse indenfor 3 år.

Om MOBOTIX AG, Tyskland

MOBOTIX er en førende producent af intelligente IP-videosystemer af høj kvalitet, der sætter standarder for innovative kamerateknologier og decentrale sikkerhedsløsninger med det højeste niveau af cybersikkerhed og GDPR-kompatibel.

MOBOTIX blev grundlagt i 1999 og er baseret i Langmeil, Tyskland. Virksomheden udfører sin egen forskning og udvikling og fremstiller sine egne produkter med garanti for ekspertise knyttet til “Made in Germany.” Andre salgskontorer er placeret i New York, Dubai, Sydney, Paris og Madrid.

Kunder over hele verden stoler på holdbarheden og pålideligheden af MOBOTIX hardware og software. Fleksibiliteten, den indbyggede intelligens og den uovertrufne datasikkerhed i virksomhedens løsninger er værdsat i mange brancher.

MOBOTIX produkter og løsninger hjælper kunder i brancher som industriel produktion, detailhandel, logistik og sundhedspleje. Med stærke internationale teknologipartnerskaber udvider virksomheden sin universelle platform og nye applikationer på en lang række områder gennem brug af kunstig intelligens og deep learning-moduler.
Kontakt os på +45 77777770 for nærmeste forhandler.

Om Irisity AB, Sverige

Irisity laver videoanalyse i realtid drevet af maskinlæring. Irisity er en offentlig svensk AI-virksomhed med hovedsæde på Lindholmen, Göteborg og kontorer i Israel, USA, UAE, Mexico, Danmark og Singapore, hvor den innovative ånd blomstrer.

Virksomheden udvikler smarte algoritmer til at opdage og forudsige mistænkelige aktiviteter, samtidig med at folks integritet bevares. Irisity mener, at forbedret AI-ydeevne, etik og privatliv går hånd i hånd og skaber et positivt mærke inden for kamerasikkerhedsindustrien.

Irisity’s patenterede løsning IRIS™ kan integreres i enhver ny eller eksisterende kamerainfrastruktur, installeret direkte i kameraet, på serveren eller i skyen, for at beskytte mennesker og aktiver.

IRIS™ produktportefølje omfatter løsninger på aktivbeskyttelse, trafikstyring og retsmedicinske søgefunktioner til et bredt spektrum af industrier såsom sikre byer, uddannelse, transport, infrastruktur og sikkerhedsindustrien. Al IRIS-funktionalitet™ er tilgængelig med vores patenterede realtidsanonymisering, der sikrer overholdelse af GDPR og us NDA-handlinger og etisk beskyttelse.

Ring til os på +45 77 77 77 70 og få en henvisning til nærmeste forhandler.

Exit mobile version