kamera udendørs

Kamera hosting

En samlet videoløsning, hvor vi dækker ind, hvor I ønsker.

Vi tilbyder 3 løsninger indenfor administration og betjening af kameraer hos jer. Det der også kaldes VMS – Video Management Software. I alle 3 løsninger er kameraerne placeret og optager hos jer. De dele vi tilbyder er lagring af optagelser, opdatering af firmware i kameraer, software-patches og service.

Service tilpasser vi efter jeres behov, posterne der skal dækkes ind er følgende

 • brugeradministration.
 • bruger support.
 • Cybersecurity – Løbende opdateringer af kamera og systemet.
 • Udlæsning af optagelser.

Umiddelbart tænker vi at I bruger systemet, modtager undervisning i brug og klienterne for at se optagelser og livevideo. Og så klarer vi resten, og I har mulighed for at overtage når I klar.

kameratyper

Løsning 1:

En løsning hvor vi opsætter en recording server hos jer lokalt. Hvis vi skal hjælpe med brugeradministrationen, så logges der på via vores system. Alternativt kan systemet fungere som et stand-alone system.

Kameraerne: levere optagelser til en recording server. Her gemmes optagelserne i en defineret periode. Kameraerne kan inddeles i grupper og områder.

Brugerne: kan kobles op og tildeles adgang til de kameraer, og optagelser der vil være relevant for dem. Her kan defineres om brugerne kun må se optagelser lokalt på en arbejdsstationer (ex. jeres arbejds pc). Eller om behovet er at kunne tilgå udefra via internettet. Og endeligt hvem der skal have adgang via app. Systemet kan sættes op, så adgang gives via “Microsoft active directory” (dit windows log-in). Så er der et password mindre at huske, samtidigt med det altid er opdateret og sikkert.

Optagelser sættes efter jeres ønske, ex. optag ved bevægelse udenfor arbejdstid, ingen optagelse i arbejdstiden. Hvis et kamera ude aktiveres, optager alle udendørskameraer.

Alarmer kan defineres efter alle behov ex. bevægelse i serverrum udenfor arbejdstid = advisering af ledelse. Er der behov for at dokumentere sure eller truende kunder i receptionen, kan optagelse ske i hele åbningstiden, og ikke kun ved bevægelse, samt at lyd fra området optages og gemmes.

Alt kan tilpasses jer, og jeres behov. Vi kan assistere hvor I ønsker, så I har en løsning der dækker hele vejen rundt 24 timer i døgnet, hele året rundt. Uanset om I har 1 kamera eller 500. LÆS SELV MERE HER!

Uanset hvilken løsning I vælger, er det jer alene, der fastsætter hvem der har adgang til at se optagelserne. Herunder kan ses mere om hvilke muligheder der er i vms`en.

hvad kan vi tilbyde jer

Løsning 2 – I har kameraerne, vi tager os af lagring.

I har kameraerne, og optagelserne fra kameraerne sendes til en recording server, som i denne løsning er placeret i et af vore datacentre. I har mulighed for at tilgå optagelser via webbrowser, og app. på smartphone. Vi står for sikkerhed, opdateringer og administration af jeres system. Vi opdaterer løbende firmware til kameraer, softwareopdateringer, firewall og software-patches til recording-, management servere osv. Så cybersecurity delen altid er helt opdateret, brugersupport tager vi os også af.

Det kan afhængigt af antallet af kameraer, kræve lidt af jeres internet forbindelse. Vi kan ved behov tilbyde en hurtigere internetforbindelse via fiber, eller en dataforbindelse direkte til vores datacenter. Begge til konkurrencedygtige priser, se mere her. Vi har mulighed for at tilbyde større sikkerhed for optagelserne i vores datacenter. Samt ved nedbrud eller harddisk fejl en fail-over recording server, der tager over. Når harddisken er skiftet, føres alle optagelser til den primære server og alle optagelser er således altid bevaret, og sikre. Det giver samme sikkerhed, som I sikkert allerede har på jeres datasystemer idag.

Brugerne og deres adgang, kan I administrere, eller overlade til os.

Løsning 3 – Løsning 2 + recording server hos jer.

En recording server hos jer, så optagelserne forbliver lokale. Vi kan tilknytte en fail-over recording server, der tager over ved fejl. Denne kan placeres hos jer, eller os. Så videooptagelserne er sikret på samme niveau som jeres øvrige data.

Priser på vores løsninger op til 16 kameraer, priserne er per måned, ex. moms. :

Løsning 1 pris:

Vi opsætter kamera antal som beskrevet, alle i en høj opløsning på 5MP. Vi udføre nødvendig installation for kameraerne kan fungere. Vi opsætter og konfigurere recording serveren. Vi gennemgår sammen hvad I ønsker af systemet, og tilpasser til jeres ønsker og behov. Priserne er estimeret på 20 meter kabelføring per kamera, 50% af installation opsat på sømfast underlag.

 • 2 stk kameraer lease Kr. 282,14
 • 4 stk kameraer lease Kr. 383,89
 • 6 stk kameraer lease Kr. 579,67
 • 8 stk kameraer lease Kr. 713,29
 • 10 stk kameraer lease Kr. 879,79
 • 12 stk kameraer lease Kr. 1.042,96
 • 16 stk kameraer lease Kr. 1.369,29

Løsning 2 pris:

Vi kobler jeres eksisterende kameraer sammen med vores datacenter, for at kunne lagre optagelser. Ønsker i nye kameraer, eller har slet ingen, så giver vi et godt og konkret tilbud på dette.

Vi står for cybersecurity, opdateringer af kamera og system. Brugeradministration hvis I ønsker det, support efter behov.

 • Kameraer valg ud fra konkret behov, opdatering samt installation ud fra konkret tilbud.
 • Opsætning af hardware og kofiguration af løsning hos jer. Kr. 4.995,-
 • 1-2 kameraer op til 5 mp – 30 dages optagelse Kr. 199,-
 • 3+ kameraer op til 5 mp – 30 dages optagelse Kr. 169,-

Løsning 3 pris:

 • Løsning 2 men hvor Recording server er placeret hos jer.
 • Opsætning af hardware og kofiguration af løsning hos jer. Kr. 4.995,-
 • Recording server 1 – 8 kameraer Kr. 199,-
 • Recording server 8 – 16 kameraer. Kr. 249,-
 • Recording server 16+ konkret tilbud
 • Kameraer tilknyttet løsningen licens opdatering og administration af brugere. Kr. 129,-

Ring og hør nærmere hos Christian 77 77 77 70

Scroll til toppen