vms

Avigilon

Avigilon Control Center (ACC) 7 er den nyeste og mest avancerede version af ACC-videostyringssoftware™. ACC 7 er designet til at give dig de rigtige oplysninger, så du kan handle, og giver en brugervenlig, AI-aktiveret brugergrænseflade, der hjælper med at sikre, at kritiske hændelser ikke går ubemærket hen.

Avigilon er et canadisk datterselskab af Motorola Solutions, , der specialiserer sig i design, udvikling og fremstilling af avanceret AI, videoanalyse, netværks-videoadministrations software og hardware, overvågningskameraer og adgangskontrol produkter.

Avigilon Control Center7 for avanceret VMS og bevissikring.

COVID-19-respons teknologi

Arbejd sikkert og overhold lokale sundheds- og sikkerhedsretningslinjer ved at implementere effektive videoanalyser til belægningstælling, social afstand og ingen ansigtsmaskedetektion – indbygget tilgængelig for ACC 7-softwarebrugere uden yderligere licenser påkrævet.

image-21

Cloud-forbundet ACC

Avigilon Cloud Services (ACS) giver dig mulighed for at forbinde eksisterende ACC-websteder til skyen for nem og sikker fjernadgang til video via web- eller mobilappen uden kompliceret videresendelse af firewallport eller tidskrævende brugerkonfiguration. Udnyt centraliseret systemtilstandsovervågning i ACS til at vurdere den operationelle tilstand af kameraer og servere eksternt. Drag fordel af fremtidige forbedringer af ACS ved at opdatere til de nyeste versioner af ACC-software.

Fokus på opmærksomhedsgrænseflade

Fokus for opmærksomhed bruger AI til at registrere og markere hændelser, der kan kræve din opmærksomhed, og fremhæve potentielt kritiske hændelser på grænsefladen, så du nemt kan se, hvor der kræves handling:

Ansigtsgenkendelse

AI-drevet ansigtsgenkendelsesteknologi hjælper organisationer med at fremskynde svartiderne ved at identificere personer af interesse baseret på sikre overvågningsliste(r).

Udfyld nemt overvågningslister ved at uploade billeder eller finde ansigter fra optaget video. Hvis der findes et match, kan du få besked enten ved hjælp af FoA-grænsefladen eller via ACC-alarmer ved hjælp af bevæbnede paneler eller alarmvisningen. ACC-software viser videobilledet, der udløste alarmen sammen med referencebilledet fra overvågningslisten, så operatørerne kan verificere kampen og handle hurtigt.

Forening af adgangskontrol

ACC-softwaren forenes problemfrit med dit Access Control Manager-system™, så du kan bekræfte identiteten af den person, der forsøger at få adgang til en dør, der er tilsluttet et kamera, hurtigt søge efter en person ved hjælp af deres kortholderoplysninger og se videoklip af relateret døraktivitet.

image-21
Op til 61 MegaPixels kamera fra Avigilon sikrer et af de bedste overbliks med mulig for zoom.

FIPS-kompatibel kryptografi

For amerikanske offentlige myndigheder og virksomheder, der kræver FIPS-kompatibel kryptografi, giver ACC 7-software mulighed for at bruge Microsoft Windows’ FIPS 140-2-certificerede kryptografiske biblioteker til at overholde it-politikkerne.

Versioner

billede-8

Versioner

billede-8
image-21

Integrationer

Nogle udvalgte integrationer. Der er mange fra adgangskontrol, analyse, Incident management, Intercom, LPR, PSIM. Radio Alarm osv.

ACC Alarm Gateway & ACM VidProxy Integrationer

Access Control Manager browserbaserede adgangskontrol produkter er designet til at levere den brugervenlighed og fleksibilitet, som it-brugere kræver. Disse produkter udnytter klassens bedste it-standarder og er konstrueret fra bunden til at fungere problemfrit i en organisations eksisterende miljø.

Avigilon Control Center (ACC) software kan kombineres med Access Control Manager (ACM) system for at give forbedret sikkerhed og overvågning for din organisation. Brugere kan konfigurere deres ACM-apparat™ og deres ACC-software™ til at interagere problemfrit. Når ACM-apparatet, rollerne og identiteterne er forbundet til ACC-softwaren, kan brugerne oprette regler for adgangskontrol hændelser og give døradgang og udføre identitetsbekræftelse fra ACC.

image-21

Symmetry

AMAG’s Symmetry™ Security Management System leverer avancerede sikkerhedsløsninger til adgangskontrol, videostyring og registrering af indtrængen.

Symmetri™ leverer den nyeste teknologi i et gennemprøvet, skalerbart, let implementeret, integreret system, der kan styres fra én central applikation.

Oplysninger om integration

Arbejder sammen med    ACC 7    ACC 6

Denne integration gør det muligt at vise live og optaget video med analytiske afgrænsningsrammer og knyttet til alarmer i Symmetri. Det giver også mulighed for, at symmetrihændelser udløser alarmer inden for ACC.

image-21

WinDSX

DSX’s WinDSX kombinerer punktovervågning og adgangskontrol med Photo ID Badging, Time and Attendance, Alarm Graphics, DVR/NVR Integration, Elevator Control, Alarm Email/Text Message Notification, Threat Level Management, HazMat og Emergency Lockdown og FIPS/TWIC-kortkompatibilitet.

Oplysninger om integration

Arbejder med    ACC 7    ACC 6

Denne integration gør det muligt for operatøren at se live og optaget video fra Avigilon Control Center System.

VideoAnalyse

Oplysninger om produktet

Ai-RGUS

  • Ai-RGUS er en omfattende softwareløsning til overvågning af kamerasystemets ydeevne. Det er specielt designet til kamerasystemer, og derfor giver softwaren dig meget detaljerede oplysninger om eventuelle kamerasystemproblemer, såsom DVR’er, NVR’er og servere, ned til kameraniveau. Denne software blev udviklet til Duke University for automatisk at kontrollere, at hvert sikkerhedskamera i deres system er “tændt”, optager og viser en klar visning.
  • Ai-RGUS kontrollerer, at hvert kamera har det antal dages optagelse, der kræves i henhold til lovgivningen eller virksomhedens politik.
  • Ai-RGUS udviklede proprietære algoritmer til kunstig intelligens til specifikt at afgøre, om dine kameraer har problemer med sløring, blokering, hældning, blænding eller svagt lys.
  • Disse oplysninger trækkes automatisk og regelmæssigt fra systemet og med minimal opsætningstid. Systemet indeholder konfigurerbare rapporter, planlagte og realtidsadvarsler og kan integreres i dit billetsystem. Med disse oplysninger kan du være sikker på, at du straks er opmærksom på eventuelle problemer, så du hurtigt kan reagere på eventuelle problemer med sikkerhedssystemet.

Oplysninger om integration

Arbejder med: ACC 7

Den integrerede Ai-RGUS-løsning vil have alle de almindelige funktioner, som Ai-RGUS tilbyder. Det giver daglige rapporter og sender automatiske advarsler, når en visning er kompromitteret på grund af sløring, hældning, manipulation, obstruktion, blænding, svagt lys og feed down. Ud over kameravisnings-meddelelsen og rapporterne fortæller Ai-RGUS dig om eventuelle fejl i de perifere enheder, der er en integreret del af dit sikkerhedssystem, såsom optageren, DVR’erne eller NVR’erne og VMS’en. Du kan endda få besked, hvis du ikke har det antal dage med optagelser, du har brug for.

Se lidt her om hvad mærkværdig adfærd indenfor videoanalyse kan betyde

VMS
Scroll til toppen